Realigro.gr είναι η πρώτη παγκόσμια μηχανή αναζήτησης κτηματομεσιτικών όπου μπορείς να βρεις καταχωρήσεις κατοικιών προς πώληση Αϊόβα

Ακίνητα προς πώληση στην Αϊόβα

Η Αϊόβα στην Αμερική είναι οριοθετημένη στα βόρεια από το κράτος της Μινεσότα, στα δυτικά από τη Νεμπράσκα και τη Νότια Ντακότα, στα νότια από το Μισσούρι και ανατολικά από το Ουισκόνσιν και το Ιλλινόις.

Όταν κάποιος ψάχνει για ακίνητα προς πώληση στην Αϊόβα αυτό που φαντάζεται είναι πιθανώς πεδία σίτου, στην πραγματικότητα το κράτος του Hawkeye έχει μερικές από τις πλουσιότερες εκτάσεις του έθνους, καθιστώντας το αγρόκτημα ηλεκτρικής ενέργειας. Με πάνω από 30 εκατομμύρια στρέμματα γεωργικής γης και πάνω από 92.000 αγροκτήματα, η Αϊόβα οδηγεί το έθνος στην παραγωγή καλαμποκιού, σόγιας, χοιρινού κρέατος και αυγών. Ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι ένας αγρότης της Αϊόβα προμηθεύει κατά μέσο όρο 154 άτομα παγκοσμίως και το κράτος παρέχει το 7% των τροφίμων της χώρας.

Αυτό που ίσως δεν γνωρίζετε είναι ότι η γεωργία της Αϊόβα είναι επίσης στενά συνδεδεμένη με την οικονομία της πράσινης ενέργειας, δεδομένου ότι το κράτος είναι το νούμερο ένα στην παραγωγή ανανεώσιμων καυσίμων, αιθανόλης και βιοντίζελ και το νούμερο ένα στη χρήση ηλεκτρισμού που παράγεται από τον άνεμο για τη γεωργία στο 28%. Ωστόσο, παρά αυτά τα αρχεία, τα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας περιλαμβάνουν μηχανήματα όπως τρακτέρ, μεταποιημένα μέταλλα, συμπεριλαμβανομένων αεροσκαφών, εξαρτημάτων κινητήρων και επεξεργασμένων τροφίμων.

Η Αϊόβα διέμεινε στα κέντρα δεδομένων της Microsoft, της Google και της IBM και απασχολεί περισσότερους από 76.000 ανθρώπους στην τεχνολογία και η οικονομία της Αϊόβα είναι πιο ποικίλη από όσο νομίζαμε.

Βρίσκεται στο "Heartland" της Αμερικής, η Αϊόβα πλαισιώνεται από δύο από τα μεγαλύτερα ποτάμια του έθνους: το Μισισιπή στα ανατολικά και το Μισσούρι στα δυτικά. Συνορεύει με έξι κράτη στο Midwest: Μινεσότα, Ουισκόνσιν, Ιλλινόις, Μιζούρι, Νεμπράσκα και Νότια Ντακότα. Όσον αφορά το μέγεθος, η Αϊόβα κατατάσσεται 26η στη χώρα ανά εδαφική περιοχή και 30η ανά πληθυσμό, με μόλις 3 εκατομμύρια ανθρώπους. Στο μάθημα της εκπαίδευσης, πάνω από το 90% της Αϊόβα αποφοίτησε από το γυμνάσιο, τοποθετώντας το

Οι τιμές των ακινήτων προς πώληση στην Αϊόβα κυμαίνονται ανάλογα με το πού θέλετε να ζήσετε. Η πόλη της Αϊόβα είναι από τις πιο ακριβές πόλεις. Η πλουσιότερη προαστιακή γειτονιά της, η Swisher, έχει την υψηλότερη μέση τιμή κατοικίας στην πολιτεία. Η Αϊόβα, όπως και κάθε άλλη αγορά ακινήτων, είναι απρόβλεπτη και μπορεί εύκολα να επιπλέει σε μηνιαία, εβδομαδιαία ή και καθημερινή βάση.

Το κράτος επλήγη από την έλλειψη ακινήτων προς πώληση στην Αϊόβα σε προσιτές τιμές. Ενώ πιστεύουν ότι με την αύξηση της προσφοράς κατά τη διάρκεια του έτους η μέση τιμή του ακινήτου θα αρχίσει να χαλαρώνει, η συνολική προσφορά στο σύνολό της θα είναι ακόμα μικρότερη από ό, τι χρειάζεται. Οι ρυθμοί ανάπτυξης του σπιτιού ανήλθαν στο 6% το 2017. Ωστόσο, ο αριθμός αυτός θα μειωθεί εάν οι προβλέψεις των εμπειρογνωμόνων γίνουν πραγματικότητα. Φαίνεται ότι το 2018 οι τιμές των ακινήτων προς πώληση στην Αϊόβα θα αυξηθούν κατά 4%. Η αύξηση των επιτοκίων στην αγορά ακινήτων της Αϊόβα είναι μια πρόβλεψη που δεν είναι καινούργια. Κάθε χρόνο αυτή η εκτίμηση φαίνεται να βρίσκει έναν τόπο με ειδικούς. Ωστόσο, φαίνεται ότι θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα για το 2018.

Παρόλο που δεν υπάρχει εγγύηση ότι η ζήτηση κατοικιών θα καλύψει τη ζήτηση για το επόμενο έτος, φαίνεται ότι οι τιμές θα μπορούσαν να σταθεροποιηθούν. Σημαίνει καλά πράγματα για τις ομάδες των νεότερων αγοραστών στην αγορά.

Αν και δεν είναι συγκρίσιμη με άλλες μεγάλες πόλεις όπως το Σιάτλ, το Des Moines έχει σχετικά ισχυρή οικονομία και είναι μια πόλη όπου πολλοί αγοραστές που αναζητούν ακίνητα προς πώληση στην Αϊόβα. Δεδομένου ότι Des Moines είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε μια επιχείρηση, έχει δει μια εισροή των ανθρώπων και προσφέρει ένα επίπεδο της στέγασης ευκολία που δεν μπορεί να βρεθεί σε άλλα μέρη των ΗΠΑ. Σε γενικές γραμμές, η αγορά ακινήτων Des Moines στην Αϊόβα, ενώ δεν κάνει τόσο καλά όσο και άλλα μέρη της χώρας, είναι πολύ γρήγορη.

Το Cedar Rapids είναι μια μεγαλύτερη πόλη μεσαίου μεγέθους που βρίσκεται στην πολιτεία της Αϊόβα. Με πληθυσμό 131.127 κατοίκων και 28 γειτονικών εκτάσεων, το Cedar Rapids είναι η 2η μεγαλύτερη κοινότητα στην Αϊόβα και είναι ένα καλό μέρος για να ψάξετε για ακίνητα προς πώληση στην Αϊόβα.

Οι τιμές των κατοικιών στο Cedar Rapids είναι σταθερά κάτω από τον εθνικό μέσο όρο. Τα ποσοστά αξιολόγησης για τα σπίτια του Cedar Rapids ήταν πάνω από το μέσο όρο τα τελευταία δέκα χρόνια.

Ένα πολύ σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι αυτά είναι τα μέσα ποσοστά εκτίμησης για την πόλη. Οι μεμονωμένες γειτονιές στο Cedar Rapids διαφέρουν ως προς το επενδυτικό δυναμικό τους, μερικές φορές πολύ.

Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία

Σχετικές ακινήτων

Cod. 9552

Πώληση Μονοκατοικία, Αϊόβα, Adair County, Des Moines, Des Moines

107,225.00EUR
Πώληση
Μονοκατοικία

114 m²
....
UNAVAILABLE
Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία
 
 
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB